Οδηγίες εγγραφής σε διαδικτυακό σεμινάριο

Κάθε εβδομάδα στη διαδικτυακή πλατφόρμα theartflipschool.com θα αναρτώνται νέα σεμινάρια, για ζωγραφική με ακουαρέλα αρχαρίων, προχωρημένων, υδατοδιαλυτά λάδια, ακρυλικά σινική μελάνη και άλλα υλικά.

 

Κάθε διαδικτυακό σεμινάριο έχει κόστος 12€. Θα μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιοδήποτε θέλετε, είτε για επανάληψη, όσοι έχετε ήδη παρακολουθήσει από κοντά τα μαθήματα ζωγραφικής,  είτε για να δοκιμάσετε κάτι νέο.
Υπάρχουν ενεργοί σύνδεσμοι/παραπομπές σε ηλεκτρονικά καταστήματα αγοράς υλικών.

 

Όσοι είστε ενεργά μέλη και έχετε ήδη πληρώσει για τα μαθήματα στο The Art Flip στο Σύνταγμα, έχετε ένα πιστωτικό υπόλοιπο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως εξής:

 

Α. Το κρατάτε, ως ανοιχτό υπόλοιπο, για την «επιστροφή» σας στα «ζωντανά/δια ζώσης» μαθήματα.

 

Β. Το χρησιμοποείτε για να «αγοράσετε» με μηδενικό κόστος διαδικτυακά σεμινάρια, μέχρι να εξαντληθεί το υπόλοιπο. Στην περίπτωση αυτή  ζητάτε κωδικό/κουπόνι που μηδενίζει το κόστος στο καλάθι αγορών.

 

Παράδειγμα: Αν έχετε πληρώσει 68€ για το Μάρτιο και έχετε κάνει ένα μάθημα στο Σύνταγμα, έχετε πιστωτικό υπόλοιπο 51€. Με το υπόλοιπο αυτό μπορείτε να παρακολουθήσετε 4 δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια (4×12,50€=50€)

 

Οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής και αγοράς θα βρείτε εδώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν επιθυμείτε την άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο των διαδικτυακών online σεμιναρίων επιλέξτε *Πληρωμή μέσω PayPal*  καθώς η εξόφληση γίνεται άμεσα και η πρόσβαση στα σεμινάρια αυτόματα. Η εκκαθάριση της εντολής *Πληρωμής με τραπεζική κατάθεση* ενδέχεται να καθυστερήσει να εμφανιστεί στο σύστημα.

©2021 The Art Flip
All rights reserved
X