ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Οι παρακάτω τρόποι πληρωμής είναι αποδεκτοί στην Ιστοσελίδα μας:  

 

Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση: Μπορείτε να εξοφλήσετε την Παραγγελία σας για αγορά θέσης και εγγραφή σε Σεμινάριο πραγματοποιώντας μία τραπεζική κατάθεση (τραπεζικό έμβασμα) του απαιτούμενου ποσού στον ακόλουθο λογαριασμό τραπέζης, με αιτιολογία τον αριθμό της Παραγγελίας σας που αναγράφεται στο Αποδεικτικό Παραγγελίας (βλ. παρακάτω):

 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – NATIONAL BANK OF GREECE

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΥΜΠΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 12700198109

IBAN: GR3001101270000012700198109

 

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας θα λάβετε ένα μήνυμα μέσω email με τη σύνοψη της παραγγελίας σας και τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, στον οποίο θα πρέπει να καταθέσετε το απαιτούμενο ποσό για την εγγραφή. Παρακαλείσθε να αναγράφετε το όνομα σας και τον αριθμό παραγγελίας στο τραπεζικό έμβασμα, ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Η παραγγελία σας θα βρίσκεται σε αναμονή μέχρι να επιβεβαιώσουμε ότι έχει ληφθεί η πληρωμή. Με την εκκαθάριση της εντολής πληρωμής, θα λάβετε ένα ακόμα αυτοματοποιημένο μήνυμα που επιβεβαιώνει την εξόφλησης της παραγγελίας σας.

 

Πληρωμή μέσω PayPal: Μπορείτε να εξοφλήσετε την Παραγγελίας σας επιλέγοντας να πληρώσετε μέσω PayPal. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εφόσον επιλέξετε αυτό τον τρόπο πληρωμής, θα μεταφερθείτε αυτομάτως στον προσωπικό σας λογαριασμό Pay Pal τον οποίο θα χρεώσετε ή, εφόσον δεν διαθέτετε προσωπικό λογαριασμό, θα πληρώσετε κάνοντας χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μέσα από το ασφαλές περιβάλλον του Pay Pal. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή στο PayPal, θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε την Παραγγελία σας στην Ιστοσελίδα. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν επιθυμείτε την άμεση πρόσβαση στο περιεχόμενο των διαδικτυακών online σεμιναρίων επιλέξτε *Πληρωμή μέσω PayPal*  καθώς η εξόφληση γίνεται άμεσα και η πρόσβαση στα σεμινάρια αυτόματα. Η εκκαθάριση της εντολής *Πληρωμής με τραπεζική κατάθεση* ενδέχεται να καθυστερήσει να εμφανιστεί στο σύστημα.

 

Γενικά, καμία πληρωμή δεν πραγματοποιείται διαμέσου της Ιστοσελίδας. Όλες οι πληρωμές διενεργούνται και διεκπεραιώνονται από τρίτους παρόχους υπηρεσιών (τρίτοι ενδιάμεσοι ή διαμεσολαβητές πληρωμών) και συγκεκριμένα από την τράπεζα (στην περίπτωση πληρωμής με Τραπεζική Κατάθεση) ή το PayPal. Για να εξοφλήσετε την Παραγγελία μέσω PayPal, θα μεταφερθείτε αυτομάτως στον ιστότοπο και το περιβάλλον πληρωμής του PayPal.

 

Η The Art Flip δεν πρόκειται να λάβει ποτέ και σε καμία περίπτωση γνώση των στοιχείων της κάρτας σας ή των πληροφοριών του λογαριασμού σας στο Pay Pal ή άλλα συναφή δεδομένα και στοιχεία πληρωμής. Οι εν λόγω τρίτοι ενδιάμεσοι ή διαμεσολαβητές πληρωμών είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για να λάβουν τα απαραίτητα τεχνικά μέτρα και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των συναλλαγών και των πληρωμών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα εν λόγω συστήματα ανατρέχοντας στους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις που περιλαμβάνονται και εφαρμόζονται στα εκάστοτε δικά τους συστήματα συναλλαγών. Οι υποβληθείσες πληροφορίες πληρωμής θα διαβιβαστούν από εσάς στο PayPal με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης διαμέσου των δικών του ασφαλών συστημάτων συναλλαγών.

 

©2021 The Art Flip
All rights reserved
X