• LOGIN
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Καλή Αρχή

Καλη Αρχη

 

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

 

Σε καλωσορίζω σε ένα δημιουργικό ταξίδι, που σπάνια εξαντλείται στα ερεθίσματα ενός σεμιναρίου. Φιλοδοξία μου είναι η σχέση σου με τη ζωγραφική να διαρκέσει για πολλά χρόνια ακόμη. Εύχομαι αυτό το δημιουργικό σεμινάριο  να σου δώσει το κίνητρο για να ζωγραφίζεις με τη χαρά ενός παιδιού και την εικαστική προσέγγιση ενός καλλιτέχνη.

 

Στις ενότητες που ακολουθούν θα βρεις το υποστηρικτικό υλικό που σχετίζεται με το σεμινάριο. Μπορείς να πλοηγηθείς μπροστά, στην επόμενη ενότητα, ή πίσω στην προηγούμενη, από το μενού που βρίσκεται στα δεξιά.

 

Συγκεκριμένα θα βρεις:

 

1. Τις οδηγίες σύνδεσης και πρόσβασης στο ΖΟΟΜ. Οι προγραμματισμένες ζωντανές συναντήσεις/παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας τηλεδιάσκεψης ΖΟΟΜ. Για να συμμετέχεις ζωντανά στις συναντήσεις, θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή ή στα τάμπλετ/κινητό σου το ZOOM.

 

2. Τη λίστα με τα υλικά ζωγραφικής που θα χρειαστείς.

 

3. Τις φωτογραφίες και τα προσχέδια των θεμάτων που θα ζωγραφίσουμε.

 

4. Το μανγητοσκοπημένο υλικό του σεμιναρίου, που μπορείς να παρακολουθήσεις με την έναρξη του σεμιναρίου, τις ώρες και τις ημέρες που σε εξυπηρετούν, στο δικό σου ρυθμό.

 

Το σεμινάριο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της THE ART FLIP, απαγορεύεται η καταγραφή και η ηχογράφηση του μαθήματος με οποιοδήποτε τρόπο/μέσο, σε οποιονδήποτε, εκτός τoυ διοργανωτή.

 

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 6944190122 και 2130456704.

 

Καλή αρχή,

Μάριον Κουμπούρη

Εικαστικός, Δημιουργός του προγράμματος THE ART FLIP

 
©2022 The Art Flip
All rights reserved
X